Pubquiz weer super gezellig!

Op zaterdag 3 februari 2018 vond de tweede Step by Step pubquiz plaats. Na het succes van de eerste editie, was het ditmaal nóg drukker; maar liefst 17 teams namen het deze avond tegen elkaar op. De danszaal werd wederom omgetoverd tot een echte pub.

Tijdens een Step by Step pubquiz nemen teams van 4 tot 6 personen het tegen elkaar op in verschillende rondes. De rondes bestaan uit kennisvragen, muziekvragen en plaatjesvragen. Het doel is om zo veel mogelijk goede antwoorden te hebben maar misschien nog wel meer; om een hele gezellige avond te hebben. Bij deze pubquiz vielen er hele mooie prijzen te winnen:

· Eerste prijs: keuze uit een dinerbon, wellnessbon, karten of een studieles voor het gehele team

· Tweede prijs: een gigantische fles Moët Chandon champagne

· Derde prijs: gratis deelname bij de volgende pubquiz

· Troostprijs: een rondje aan de bar

Bovendien is er een wisselbeker in het leven geroepen. Het winnende team kreeg, naast het keuzemenu van de eerste prijs, een grote beker mee naar huis.

De kennis van de deelnemers werd op de proef gesteld onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteindelijk wist het team ‘Laurens is awesome’ de meeste goede antwoorden te geven. Zij zijn met het hele team gezellig uit eten gegaan bij de Lichtfabriek.

Heb je deze pubquiz gemist? Of wil jij graag de volgende keer met die wisselbeker naar huis? Geen zorgen. Zaterdag 7 april is de volgende!