Openingsdans

OPENINGSDANS HUWELIJK

Het ja-woord is gezegd, er zijn traantjes weggepinkt en nu is het tijd dat jullie je presenteren als kersvers echtpaar. Een openingsdans is de perfecte manier om dit te doen. Maar waar moet je beginnen?

Choreografie op maat

Het docententeam van Step by Step heeft jarenlange ervaring met het maken van choreografieën voor tijdens het huwelijksfeest. Overal wordt rekening mee gehouden. Welke muziek wil je gebruiken? Welke sfeer wil je oproepen? Waar staat het publiek? Maar ook niet onbelangrijk; welke bewegingen zijn mogelijk in de kleding die jullie die dag dragen? Wij zorgen ervoor dat jullie niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Werkwijze

Tijdens de eerste les doen we een intakegesprek. Tijdens dat gesprek stemmen we wensen en mogelijkheden op elkaar af en zorgen we ervoor dat we goed van start kunnen. Tijdens de lessen die daarop volgen zal de dans aangeleerd worden. De choreografie wordt volledig op maat gemaakt. Na elke les is er de mogelijkheid om de voortgang van de dans te filmen zodat jullie dat thuis rustig nog kunnen doornemen.

Hoeveel lessen hebben we nodig voor een openingsdans?

Hoeveel lessen er nodig zijn voor een volwaardige openingsdans kan sterk verschillen. Dit hangt af van veel factoren. Als beginnende dansers kan het volgen van een groepscursus erg effectief zijn. En gezellig! Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder danservaring gelijk te starten aan de openingsdans maar het leggen van een basis kan erg helpen.

Privélessen voor het maken van de openingsdans kosten €65,- per uur voor een paar. Leden van Step by Step krijgen korting op privélessen.

Openingsdans bij Step by Step Gouda

Wij kijken ernaar uit om samen jullie huwelijksfeest nog onvergetelijker te maken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via kevin@stepbystepgouda.nl of loop tijdens openingstijden eens binnen. 

Zij gingen je voor..

"We volgen al een aantal jaar met veel plezier danslessen bij Step by Step. 13 juni 2019 was onze grote dag en om die dag extra bijzonder te maken, hebben we privélessen gevolgd voor onze openingsdans. De keuze voor een dans en nummer was al gauw gemaakt en met de hulp van John hebben we er iets moois van kunnen maken. John heeft onze wensen meegenomen, meegedacht en voortgebouwd op onze ideeën om er nog meer uit te kunnen halen. We hebben erg genoten, veel bijgeleerd en ondanks alle spanningen op het moment zelf, onze gasten kunnen verwonderen. Onze dank hiervoor. "
Martijn & Michelle
Trouwdatum 13-06-2019
"Professionele aanpak met goed te onthouden pasjes, ook bij weinig tot geen danservaring is een mooie/romantische openingsdans goed te leren en onthouden."
Jeroen & Joyce
Trouwdatum 14-09-2018

“3 maanden voordat we zouden gaan trouwen hebben we contact opgenomen omdat we een openingsdans wilde gaan doen. Lotte heeft hier ons onwijs mee geholpen! Wij wilden graag een rumba doen op het nummer ‘Thinking out loud’ van Ed Sheeran. Lotte heeft voor ons een choreografie bedacht.

We hebben onwijs veel plezier gehad in onze danslessen. Lotte geeft op een hele leuke en fijne manier les! Bij Step by Step ben je absoluut aan het juiste adres voor een openingsdans.
Voordat wij de lessen hebben genomen voor de openingsdans, hebben we eerst brons en zilver gedanst zodat we naast de openingsdans ook nog kunnen dansen. Ook dit is zeker een aanrader.

We zijn erg blij met het eindresultaat van de romantische, gevarieerde en te gekke openingsdans. We kregen van iedereen complimenten! We raden iedereen aan die gaat trouwen om hun openingsdans bij Step by Step te doen.

Groetjes Erik & Nathalie van Dalen”

Erik & Nathalie
Trouwdatum 10-08-2018

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf je gelijk in!