Gratis dansen?! Nieuwe actie voor leden: Vriendenvoordeel

Van inschrijven met korting tot acties op andere websites. De laatste jaren hebben we voornamelijk acties gehad voor nieuwe leden. En de huidige leden dan? Dat dacht wij dus ook.. Hoog tijd voor een leuke actie voor onze trouwe leerlingen.

Vriendenvoordeel

De Vriendenvoordeel actie is in het leven geroepen voor onze bestaande leden. 1 nieuwe introcursus-leerling staat gelijk aan 1 maand gratis dansen. Simpel toch? 

Als je meer vrienden of familie aanbrengt, blijven de gratis maanden gewoon optellen. Daar zit dus geen stop op. Breng je 12 personen op (intro)les? Dan dans jij zelf een jaar (!) gratis.  

De voordelen

Natuurlijk is het gratis dansen een groot voordeel aan deze actie, maar denk er eens over na: er komen ook nog eens vrienden van je op les. Althans, daar gaan we eventjes van uit. Aangezien die vrienden (of familie natuurlijk) 8 weken later ook al aardig de heupjes kunnen schudden, kunnen jullie dan bijvoorbeeld gezellig samen naar het danscafé!

De voorwaarden

Natuurlijk zitten er wel voorwaarden aan deze actie. Zo is deze actie bijvoorbeeld niet geldig in combinatie met andere acties. Wil je meer weten over de voorwaarden? Bekijk dan onze pagina over Vriendenvoordeel.