Even voorstellen… Didier

Voor veel mensen binnen de dansschool ben ik een heel bekend gezicht. Maar hoe ben ik hier eigenlijk terecht gekomen? En voor de mensen die mij nog niet kennen wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Didier en 25 jaar oud. Ik studeer Toegepaste Wiskunde in Delft en ben op het moment bezig om mijn scriptie te schrijven. Naast het dansen doe ik aan voetbal, werk ik bij de Albert Heijn en geef ik wiskunde bijlessen.

Ik ben hier in september 2007 als een ‘broekie’ van 14 jaar binnen komen stappen met een vriendinnetje en was meteen helemaal verkocht. Mijn ouders waren helemaal verbaasd dat ik, als voetbalvirtuoos, wilde gaan stijldansen. Het begon met één lesje per week, maar daar bleef het niet bij vanaf het moment dat ik de kans kreeg om meerdere lessen te dansen ben ik dat gaan doen. Mocht er een les zijn waar een extra man nodig was, of een dame zonder partner zat ik kwam met veel plezier opdraven.

In 2011 ben ik begonnen achter de bar op de vrijdagavond. Hier was ik heel erg blij mee want de dansschool was toen al voor mij een tweede thuis. Hier wilde ik graag zoveel mogelijk betrokken bij zijn. Vanaf 2014 ben ik ook nog het onderhoud van de website gaan doen en het zorgen dat de website up to date bleef.

Dit jaar is een grote wens van mij in vervulling gegaan. Als vaste assistent in een les bij Step by Step staan. Samen met Lotte ben ik dinsdag 20 februari gestart met het assisteren. Ik kan niet anders zeggen dat ik het een hele leuke ervaring vind waar ik graag meer tijd aan besteed.