Even voorstellen… Lotte

“Ik ben ooit per toeval op de dansschool beland omdat mijn beste vriendin daar danste. Ik kreeg op het danscafé een oogje op een jongen die mij pasjes aanleerde en ben toen ook maar op les gegaan. Heel lang heb ik het puur voor de lol gedaan. Pas na 5 jaar dansles begon ik meer te trainen en ging ik het meer als sport zien.

Voor mij is stijldansen de perfecte mix van teamsport (met je danspartner) maar toch ook een sport waarin je zelf kunt shinen. Bovendien geniet ik van de mix van een intensieve work-out en aan de andere kant de creativiteit/kunstvorm en de esthetische waarde ervan. Je zult me echt niet snel zien joggen en toch ben ik sportief!

Als assistent en docent vind ik het super leuk om paren te zien groeien, wetende dat ik daar een aandeel in heb mogen hebben. Ook de gezelligheid in de lessen en aan de bar is voor mij iets wat ik absoluut niet zou willen missen!”